Jobse Loodgieters maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord

Alles over Jobse

Ons doel is dat de klant altijd tevreden en met een lach naar het eindresultaat kan kijken.

Alles over Jobse Loodgieters

Jobse Loodgieters bestaat sinds 1 juli 2003. Al jarenlang werkzaam als loodgieter begon Richard zijn eenmanszaak. Na een aantal jaren kwam zijn vrouw Nanouscka bij het bedrijf werken. Vanaf dat moment was het: Richard op de weg en Nanouscka op kantoor!

Ondanks de kredietcrisis zijn we in staat geweest aanzienlijk te groeien. In 2012 is onze oudste zoon Johnny bij het bedrijf gekomen, in 2014 gevolgd door onze zoon Jarmo en uiteindelijk in 2015 ook onze zoon Sven. Onze jongens werken met veel plezier en zij zijn dan ook het gezicht van het bedrijf!

Jobse Loodgieters is nu een echt familiebedrijf. Naast een groep monteurs in dienst hebben we ook een vast aantal zzp’ers aan het werk. De monteurs in dienst en de zzp’ers maken ons niet minder een familiebedrijf. Sterker nog: zij maken de familie groter!

De familie blijft groeien en het bedrijf ook. We hebben inmiddels veel opdrachten kunnen uitvoeren tot volle tevredenheid van onze klanten. Van particulieren tot aan grote instellingen, zoals woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote verbouwing: wij staan voor kwaliteit. Een kraan vervangen of 2000m2 dakbedekking vervangen? Jobse Loodgieters levert gewoon goed werk. Onze aanpak houden we graag zo persoonlijk mogelijk. Wij bespreken graag de wensen van onze klanten. Richard komt graag bij je langs voor een overleg. Voor vragen kun je altijd Nanouscka bellen op kantoor.

Ons doel is dat de klant altijd tevreden en met een lach naar het eindresultaat kan kijken!

Tot je dienst…..
Richard & Nanouscka

Ons team

Even kennismaken met het team van Jobse Loodgieters

Richard Jobse

Directeur Eigenaar Loodgieter

Nanouscka Jobse

Directeur Eigenaar Officemanager

Johnny Jobse

Werkvoorbereider Planner Loodgieter

Jarmo Abels

Loodgieter

Sven Abels

Loodgieter

Werken bij Jobse Loodgieters?

Wij blijven groeien en zijn op zoek naar goede mensen!

Gezocht: Loodgieters/ Installatiemonteurs/ Dakdekkers/Zinkwerkers

Voor het uitvoeren van alle mogelijke installatie- en dakwerkzaamheden zijn we per direct op zoek naar (zelfstandig werkende) collega’s die ons team komen versterken.

Ben je representatief, enthousiast en vakkundig? Ben je in het bezit van rijbewijs B en VCA basis of bereid deze te halen én toe aan een nieuwe uitdaging? Motivatie vinden wij belangrijker dan ervaring. Stuur je CV met motivatie naar:

Jobse Loodgieters
Kryptonweg 9V
3812 RZ Amersfoort
info@jobseloodgieters.nl

                  

                         

    

Interesse? 

Maak nu een afspraak!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan!  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Wil je gelijk iemand spreken? Bel dan 033 879 50 69

Offerte aanvragen

© Jobse Loodgieters BV 2019