Jobse Loodgieters maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

Akkoord
Loodgieter in Amersfoort met adviezen over onderhoud van cv ketels

Onze diensten

Ons doel is dat de klant altijd tevreden en met een lach naar het eindresultaat kan kijken.

Onze diensten

Jobse Loodgieters snel en vakkundig!

Ben je op zoek naar een speciaal soort dienst of onderhoud? En staat die niet in het overzicht? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen graag vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen!

Loodgieterswerkzaamheden

Tevreden en met een lach naar het eindresultaat kijken!

In ons vak wordt onder loodgieterswerkzaamheden eigenlijk alles verstaan wat met water, gas, riool, ventilatie of verwarming te maken heeft. Van aanleg van een kraan tot een gecompliceerde installatie. Wij verhelpen onder andere de volgende zaken:
aanleggen en verleggen van leidingwerk, binnen en buiten;
monteren en vervangen van sanitair;
wc of gootsteen ontstoppen;
aansluiten wasmachine, droger en vaatwasser.
Wij gebruiken modern en specialistisch loodgietersgereedschap en producten voor installatie en reparatie. Heb je een probleem of een vraag? Neem dan contact met ons op!

Ontstoppingen en rioolwerkzaamheden

Onze deskundige loodgieters zijn snel ter plaatse.

Wat nou als je badkamer plotseling blank staat of je hebt een verstopping? Dit soort zaken komen natuurlijk nooit uit. Een verstopping van de riolering ontstaat vrijwel nooit spontaan. Vaak waarschuwt een borrelend geluid als de douche of spoelbak leegloopt of een vervelende lucht al voor een mogelijk probleem. Haren, resten van wasmiddelen, zeep of vet in de afvoer zijn vaak de oorzaak van een verstopping. Het kan ook zijn dat het riool verzakt is waardoor het niet meer goed aansluit op het hoofdriool. Gelukkig zijn die problemen met een ervaren loodgieter snel en vakkundig opgelost. Onze deskundige loodgieters zijn snel ter plaatse. Zij kunnen het riool en de leidingen tot aan het hoofdriool met professionele apparatuur schoonmaken. Hoe groot de uitdaging ook is, Jobse Loodgieters staat altijd voor je klaar. Ook bij spoedgevallen kun je ons bereiken en komen we er gelijk aan!

Ketelonderhoud en installatie

Jobse verzorgt het onderhoud van je ketel maar is er toch een storing, dan lossen we deze snel voor je op!

Het juiste onderhoud van een cv ketel is erg belangrijk. Velen hebben het wel eens meegemaakt, een ketelstoring. Achterstallig onderhoud kan voor een storing zorgen in de installatie en ervoor zorgen dat je zonder verwarming en warm water komt te zitten. In het ergste geval kunnen er nog ergere complicaties ontstaan.  Er kan namelijk koolmonoxidevergiftiging optreden en dat is dodelijk. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Jobse Loodgieters staat altijd klaar om je te helpen met problemen met de cv ketel. Ook geven ze het beste advies om jouw cv ketel het juiste onderhoud te geven. Door goed onderhoud kunnen niet alleen storingen aan de ketel worden voorkomen maar levert je ketel ook het beste rendement. Bovendien heeft een goed onderhouden ketel een langere levensduur. Jobse verzorgt het onderhoud van je ketel maar is er toch een storing, dan lossen we deze snel voor je op!

Dakwerkzaamheden

Wij realiseren nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud.

Jobse Loodgieters is je specialist op het gebied van alle soorten dakwerken. Wij realiseren nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Wij houden ons niet alleen bezig met het dak zelf, maar ook met zaken rondom uw dak zoals, dakgoten, loodwerk, zinkwerk etc. etc. Net als voor het riool of de CV ketel geldt ook voor het dak: voorkomen is beter dan genezen! Een dakinspectie geeft je inzicht in de staat en levensduur van je dak. Zo voorkom je vervelende verrassingen, die vaak een hoop onnodige schade, hoge kosten en stress met zich meebrengen. Wij verzorgen een inspectiebeurt of regelmatig onderhoud aan je dak. Heb je toch een lekkage of schade, dan komen wij het dak niet af voordat het probleem is opgelost!

                  

                         

    

Interesse? 

Maak nu een afspraak!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan!  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Wil je gelijk iemand spreken? Bel dan 033 879 50 69

Offerte aanvragen

© Jobse Loodgieters BV 2019